Tuinservice Borghmans is een tuinbedrijf in de regio Turnhout met oog voor detail. Uw tuin is immers het visitekaartje van uw woning. Wij verzorgen het onderhoud van uw tuin, de aanleg van uw terras en oprit tot het aanleggen van sierbestratingen en afsluitingen/hekwerken. 

Kleine grondwerken

U staat er van versteld wat een minigraver aan werk kan verzettten - tenminste, voor iemand die ermee kan werken. U kan dan ook steeds voor kleine grondwerken bij ons terecht. Goede apparatuur en  behendige omgang resulteren in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Heeft u een bekleding nodig voor een gracht die aan uw huis of domein grenst - een grachtbeschoeiing? Wij klaren de klus. Ook voor andere werken aan de berm kunt u op ons beroep doen.

Ook met een rotoreg kunnen wij aardig overweg. Na het ploegen nemen wij het eggen wel voor onze rekening.

Soms moeten graafwerken gebeuren in het midden van een aangelegde tuin. Dankzij onze liefde voor het vak zorgen wij er als vanzelf voor dat in de buurt van de graafwerken alles bij het oude blijft. U moet zich dus geen zorgen maken over uw favoriete planten of boom: in onze buurt zijn ze veilig.

Neem contact op voor een offerte.