Tuinservice Borghmans is een tuinbedrijf in de regio Turnhout met oog voor detail. Uw tuin is immers het visitekaartje van uw woning. Wij verzorgen het onderhoud van uw tuin, de aanleg van uw terras en oprit tot het aanleggen van sierbestratingen en afsluitingen/hekwerken. 

Tuinaanleg Borghmans

Een jong bedrijf dat hedendaagse ideeën over tuinaanleg verzoent met het praktische, alledaagse leven: dat is tuinaanleg Borghmans in een notendop.

Een goede tuinaanlegger is flexibel, luistert naar de wensen en verlangens van de klant. Hij toont bijzondere interesse voor wat behouden moet blijven. Van daaruit werkt hij een concept uit waarin uw wensen en verlangens vervat zitten. Vanzelfsprekend staat ons ontwerp ter bespreking. Eens overeengekomen werken wij nauwgezet en volgens planning de overeengekomen ontwerpen uit.

Wij zijn gewapend om ook kleine graafwerken snel en vlot te laten verlopen. Wenst u een hellingseffect te creëren of, integendeel, te nivelleren? Laat het aan ons over. Ook als er bomen geveld moeten worden staan wij paraat.

Ruimtelijk inzicht en vakkennis zijn nodig om het maximum te halen uit de toebemeten ruimte - uiteraard binnen uw budget.

Met onze stielkennis kunnen we u de gebruikelijke tuindiensten verlenen en weten we beplanting als vanzelf te combineren met een zwembad, een vijver of een zwemvijver. U mag er dan van op aan dat ook aan- en afvoerleidingen, afwatering en goten in het plan zijn opgenomen.

De betere tuinman beseft dat uw tuin u vier seizoenen moet dienen, en houdt daar rekening mee in zijn ontwerp. Zodat uw tuin u het hele jaar door plezier bezorgt, en dat ieder jaar opnieuw.